Álomotthonod

Egyedi Álomotthon

egyedi álomotthon
Nem tud választani a típusterveink közül? Speciális a telek, amelyen építkezne? Régóta tervezgeti álmai házát, és ragaszkodna a saját elképzeléseihez? Nem gond, megoldjuk! Természetesen lehetőség van teljesen egyedi, az Ön igényeinek mindenben megfelelő ház rendelésére is nálunk!

Vegye fel a kapcsolatot valamelyik kollégánkkal, beszélje át vele az igényeit, készíttesse el álmai házának vázlatterveit, amely alapján elkészítjük a személyre szabott árajánlatot. Amennyiben ez elfogadásra került, elkezdjük legyártani az Ön egyedi házának falazatát. Fontos elmondanunk, hogy a teljesen egyedi igények alapján készül ház kivitelezését nem tudjuk 90 napon belül vállalni!

AKTUÁLIS AKCIÓNK

 

A kialakult járványhelyzetre való tekintettel 2020. június 1. és 2020. augusztus 31. kötött egyedi szerződések esetén a teljes kiviteli tervezés és engedélyeztetés díját átvállaljuk Öntől, annak tejes árát jóváírjuk az Ön egyedi Homes4you készházának árából! 

Rendelje meg Homes4you készházát 2020. augusztus 31-ig, és vegye igénybe Bemutató Ház kedvezményünket! Amennyiben Ön megengedi azt, hogy a későbbi érdeklődőknek az Ön házát mutassuk be, és az egyedi terveit feltegyük a weboldalunka, úgy az épülő Homes4you házából egyedi kedvezményt adunk! (5-15%)

Áraink egyedi házak esetén:

Vázlattervek készítése (4-5 külső látványterv, alaprajz méretekkel):     200.000 Ft + áfa / db (200nm-ig)

Teljes tervdokumentáció kidolgozása, engedélyeztetés:                      10-12.000 Ft/nm  + áfa / db

Alaplemez készítés földmunka nélkül: (szigetelt bordás lemezalap):    100 Euro/nm + áfa-tól

Kívül kulcsrakész, belül szerkezetkész állapot:                                       650 Euro/nm + áfa-tól

Kívül belül kulcsrakész állapot:                                                                 850 Euro/nm + áfá-tól

 

Pontos árat a vázlattervek és méretek ismerete után tudunk adni.  Az esetleges extrák természetesen növelhetik az árat! (fedett terasz, lapostető, franciaablakok, színes nyílászárók, az alaptól eltérő tető stb.)

Árajánlat készítése saját tervek alapján (megrendelés esetén az árból jóváírjuk): 150 Euro + áfa / db

Az árak a Magyarország területén épülő házakra érvényes. Ausztriában az árak nem érvényesek!

Egyedi házak kivitelezési ideje a szerződéskötés aláírását követően akár 120 napon belül lehetséges!