Álomotthonod

A Homes4you képviselője Budapesten és Pest megyében

Nézze meg Katalógusunkat

Válasszon kategóriáink közül!

A módosítások nélküli terv adaptálások átfutási ideje kb. 4 – 5 hét, az egyedi tervezéseké vagy módosításoké kb. 10-12 hét, míg a gyártási idők típusházak esetén 6-8 hét, egyedi, vagy módosított házak esetén 10-12 hét! Kérjük a választásnál ezt figyelembe venni!

Kérjük válasszon a BRUTTÓ alapterület alapján!

(Azoknál a házaknál, ahol a garázs a ház része, ott a garázs is beleszámít a beépített területbe)

Fontos információ, hogy a típusházak (Készházak) tervein módosítási lehetőség nincs! Ezek a házak ettől készházak 🙂 A gyors kivitelezés, a pontos árajánlat, a tervezhetőség, a gyors engedélyeztetés mind ennek köszönhető. Amennyiben Ön változtatni akar akár az elekromos terven, víz kiosztáson, falmagasságon, ablakok vagy ajtók helyein, az csak jelentős időveszteséggel, valamint jelentős költséggel lehetséges. Gyakorlatilag Önnek akkor egy teljesen új tervet kell készíteni, ami történetesen hiába hasonlít a típustervre, attól még nem az!  (gondolja csak végig, hogy ha változtat bármit, akkor a már elkészült építész terveket, gyártmányterveket, esetleg statikákat, tető teher számításokat stb. nem tudjuk felhasználni, így ezeket újra el kell készíteni, ami idő és pénz. Ha Ön más abalakot szeretne, vagy más a falak magassága, eseleg több elektromos kiállást szeretne, más tetőt stb. ezek mind drágítják, és persze lassítják is a kivitelezést.
Tőlünk nyugatra rég bevált módszer a típusház építés, próbálja ki Ön is! 

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az 5% ÁFA összegét. A kiviteli szerződés aláírásáig fenntartjuk a változtatás jogát.

A szerződés aláírásától az árakra és a kiviteli határidőre garanciát vállalunk!

Egyedi rendelésre

Egyedi tervek, egyedi ajánlatok

érvényes műszaki tartalom

standard típusházakhoz

Egyéb megoldásaink:

Egyedi tervek, ajánlataink vállalkozóknak