Álomotthonod

A Homes4you képviselője Budapesten és Pest megyében

Melinda

Galéria
Leírás

86 m2 beépített terület, 3 hálószoba, klasszikus formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig.

Javaslatunk szerint modern elektromos padlófűtéssel (vagy hőszivattyús fűtéssel is), opcionálisan 5,5 vagy 10 kw napelem rendszerrel, kulcsrakész, beköltözhető állapotban.

Az alapár tartalmazza az e-napló vezetését, tartalmazza a komplett falazatot, tetőszerkezetet, tető héjazatot, a külső szigetelést, színezést, ereszcsatornát, nyílászárókat, (3 rétegű üvegezéssel), bejárati ajtót.

Nem tartalmazza a tervezést, tervdokumentációt, engedélyeztetést, az alapozást (szigetelt lemez alap vagy sávalap szükséges), a belső festést, burkolást, víz vezetékezést, szerelvényezést, szanitereket, villanyszerelést, szerelvényezést, fűtést, napelemet, az esetleges terasz és autóbeálló kivitelezését, sem a beton alapot, sem a pergolákat. Nem tartalmazza a világító testeket, bútorokat, kőburkolatokat.

Ezek árairól egyedi ajánlatot adunk, az igények felmérése után.

A belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el!