Álomotthonod

A Homes4you képviselője Budapesten és Pest megyében

Modulházak

Kompromisszumok nélkül
30 - 120 nm-ig

Mi az a Modulház?

Leírás

Sokan talán mobilházként vagy konténerházként ismerik, pedig a helyes megnevezés inkább a Modulház. Miért is? Mert ezek a házak modulokból rakódnak össze. Szinte korlátlan számban építhetjük őket egymás mellé, az Ön igényeinek megfelelően, akár egy, akár több modulból tervezi meg álmai házát.

Konténer ez? Igazából nem, még ha úgy is néz ki. Teljesen más a vázszerkezete, a hőszigetelése és természetesen a minősége is.

Mobilak ezek a házak? Valamilyen szinten igen. Igaz, hogy nem kerekeken gurul (ahogy a mobilháznak mondott más házak sem, annak ellenére hogy mobilházaknak hívják őket), viszont egy daruval és egy teherautóval bármikor áthelyezhető, költöztethető.
Milyen nagyszerű ez a szabadságérzet ugye? Balaton déli part vagy északi? egyik évben ez, másikban az! Más városban kapott munkát? Nem mer belevágni, hiszen “itt van a lakásom”? Semmi gond, mi átköltöztetjük!
Kiszabadulna a lakótelepről? Kis pénzből de mégis egy modern és kertes házról álmodik?

ITT A MEGOLDÁS! Ennyire egyszerű? IGEN! EGYSZERŰ, GYORS, OLCSÓ!

Minden kompromisszumok nélkül! 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2020. júliustól megkezdjük saját gyártású Modulházak (konténer házak, könnyűszerkezetes házak) forgalmazását. Győri üzemünkben teljesen egyedi házakat készítünk, az Ön igényei szerint. Egy szempontot kell a tervezésnél mindenképp figyelembe vennie, mégpedig, az adott modulok méretét. Találkozzunk, és konfiguráljuk együtt az Ön egyedi modulházát! Házaik teljesen kulcsrakészen kerülnek legyártásra, majd kamionokkal szállítjuk az Ön telkére. Modulházaink induló ára kívül kulcsrakész, belül szerkezetkész állapotban: nettó 200.000 ft / nm Pontos árat az igények átbeszélése után tudunk adni! Modulházainkat kérheti fa vagy acél vázszerkezettel, fehér vagy színes nyílászárókkal, alap vagy extra szigeteléssel, fa, fém vagy kő külső borítással, lapos vagy magas tetővel, szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotban, üzemi vagy helyszíni összeszereléssel is! Mivel az Ön modulháza (mobilháza, konténerháza) teljesen egyedi lesz, így pontos árat a részletek átbeszélése után tudunk adni. Rendelhet Ön akár egy alap kivitelű, olcsó házat, vagy egy minden extrával felszerelt luxus nyaralót, mi maximum 12 hét alatt legyártjuk, és átadjuk Önnek! Miért lehet jobb egy modulház a hagyományosnál?

Modulház

 • bármikor elszállítható
 • könnyen bővíthető, vagy akár csökkenthető a mérete beköltözéshez nem kell hónapokat várni
 • komplett berendezéssel is megvásárolható
 • alacsony a karbantartási igényük lényegesen olcsóbbak, mint a családi házak
 • télen – nyáron lakhatóak
 • rengeteg alaprajz lehetőség
 • befektetésnek, kiadásra is alkalmas
 • alkalmas akár nyaralónak, irodának, üzletnek, büfének, orvosi rendelőnek stb.

Hagyományos családi ház

 • helyhez kötött, költözés esetén eladásra kerül
 • bővítése sok munkával jár (tervezés, engedélyezés, határidőbeli csúszások) – méretét csökkenteni nem lehet csak bontással, mely annyi munkával jár, hogy sok esetben már nem éri meg
 • beköltözéshez hónapokat kell várni berendezést külön kell megvásárolni
 • magas a karbantartási igényük drágább a megépítése, kialakítása alaprajza, kialakítása a helyi építési szabályok miatt korlátozottak
 • Galéria

  Ízelítő a rendelhető ModulBoxokból

  Apartman Box

  2800 x 9050 mm, tetszőleges belső elrendezéssel. Vendégháznak, irodának, nyaralónak, apartmannak, stb.
  Ára kulcsrakészen: 6.500.000 ft + áfa -tól

  Ízelítő a rendelhető ModulBoxokból

  Wellnes Box

  (szauna, jakuzzi, zuhanyzó)

  2800 x 9050 mm, tetszőleges belső elrendezéssel. Medence mellé, hoteleknek, panzióknak vagy akár Önnek is a családi háza udvarára!

  Ára kulcsrakészen, de szauna és jakuzzi nélkül: 6.500.000 ft + áfa -tól

  Ízelítő a rendelhető ModulBoxokból

  Z Box

  (2 hálóval)

  2 db 3000 x 9000 mm-es box, Z alakban, tetszőleges belső elrendezéssel. Nyaralónak, lakásnak, hoteleknek, panzióknak vagy akár Önnek is a családi háza udvarára!

  Ára kulcsrakészen: 13.500.000 ft + áfa -tól

  További ötletek