Álomotthonod

A Homes4you képviselője Budapesten és Pest megyében

CSABA

modern, fiatalos, vagány

Garázs nélkül, szimpla vagy dupla garázzsal is!

Több alaprajz variációval!
Galéria
Leírás

Egyik legnépszerűbb házunk, amely testvérei az ENIKŐ, BOGI, ERIKA házak, lényeges különbségek inkább a külsőségekben és alapterületekben vannak, mint a minőségben vagy technikai tartalomban.

142,5 m2 beépített terület, 130 m2 nettó hasznos alapterület, 2,3 vagy 4 hálószoba, egy beállásos garázs, nagy üvegfelületek, klasszikus formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig.

Javaslatunk szerint modern elektromos padlófűtéssel (vagy hőszivattyús fűtéssel is), opcionálisan 5,5 vagy 10 kw napelem rendszerrel, kulcsrakész, beköltözhető állapotban.

Az alapár tartalmazza az e-napló vezetését, tartalmazza a szigetelt lemezalapot, (adott rétegrend szerint) a komplett falazatot, tetőszerkezetet, tető héjazatot, (cserepeslemez borítással) a külső 20 cm-es grafitos szigetelést, színezést, ereszcsatornát, nyílászárókat, (3 rétegű üvegezéssel), bejárati ajtót.

Az ár tartalmazza a komplett belső kulcsrakész kialakítást is, a pontos műszaki tartalomról érdeklődjön!

Nem tartalmazza a tervezést, tervdokumentációt, (azok esetleges adaptációját) engedélyeztetést, az esetleges terasz és autóbeálló kivitelezését, sem ahhoz a beton alapot, sem a pergolákat. Nem tartalmazza a világító testeket, bútorokat, kőburkolatokat, falburkolatokat.

Ezek árairól egyedi ajánlatot adunk, az igények felmérése után. Pontos árat kizárólag egy személyes egyeztetés után tudunk adni, hiszen a műszaki tartalom teljesen egyén függő! Ennek függvényében az ár mindkét irányban változhat, a jelenlegi ár a tájékoztatást szolgálja!

Az esetleges belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el!

A korcolt lemez falburkolat nem kötelező elem, de az ár tartalmazza!