Álomotthonod

A Homes4you képviselője Budapesten és Pest megyében

MIKLÓS

többféle külső design lehetőség

117 m2 beépített terület, 3 hálószoba

Galéria
Leírás

117 m2 beépített terület, 92 m2 hasznos alapterület, 3 hálószoba, klasszikus formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig.

Javaslatunk szerint modern elektromos padlófűtéssel (vagy hőszivattyús fűtéssel is), opcionálisan 5,5 vagy 10 kw napelem rendszerrel, kulcsrakész, beköltözhető állapotban.

Az alapár tartalmazza az e-napló vezetését, tartalmazza a szigetelt lemezalapot, (adott rétegrend szerint) a komplett falazatot, tetőszerkezetet, tető héjazatot, (cserepeslemez borítással) a külső 20 cm-es grafitos szigetelést, színezést, ereszcsatornát, nyílászárókat, (3 rétegű üvegezéssel), bejárati ajtót.

Az ár tartalmazza a komplett belső kulcsrakész kialakítást is, a pontos műszaki tartalomról érdeklődjön!

Nem tartalmazza a tervezést, tervdokumentációt, (azok esetleges adaptációját) engedélyeztetést, az esetleges terasz és autóbeálló kivitelezését, sem ahhoz a beton alapot, sem a pergolákat. Nem tartalmazza a világító testeket, bútorokat, kőburkolatokat, falburkolatokat.

Ezek árairól egyedi ajánlatot adunk, az igények felmérése után. Pontos árat kizárólag egy személyes egyeztetés után tudunk adni, hiszen a műszaki tartalom teljesen egyén függő! Ennek függvényében az ár mindkét irányban változhat, a jelenlegi ár a tájékoztatást szolgálja!

Az esetleges belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el!